Na foto konkurs za osnovce ,,Ulepšaj svoje snove, priroda te zove“ koji je trajao od 15.11.2017. do 15.12.2017. osnovci su slali svoje crteže i fotografije. U tom periodu je stigao neočekivano velik broj radova osnovaca iz čitave države, preko 400 radova. Radovi su bili veoma kvalitetni i nakon mesec dana ocenjivanja žirija dobijeni su rezultati.

 

Zbog velikog broja pristiglih kvalitetnih radova odlučeno je da se nagrade i četvrto i peto mesto, što znači da ćemo umesto šest nagrada podeliti dvanaest nagrada. Prva mesta u obe konkurencije (crtež i fotografija) dobija besplatno učešće na Sportsko – edukativnom kampu ,,Zov prirode“ 2018, druga mesta dobijaju priručnik za kampovanje, treća, četvrta, peta, šesta mesta dobijaju majicu kampa.

 

Rezultati najbolje fotografije:

 1. Jana Dedijer – Beograd – ,,Klupa“ – 31 bod
 2. Maša Kerekeš – Kula – ,,Mačke“ – 27 bodova
 3. Iva Babić – Irig – ,,Zlatno drvo“ – 22 boda
 4. Ognjen Bundra – Mramorak – ,,List“ – 21 bod
 5. Vanja Žigić – Novi Slankamen – ,,Buđenje prirode“ – 19 bodova
 6. Milan Pavlović – Mramorak – ,,Njiva“ – 19 bodova

 

Rezultati najboljih crteža:

 1. Maša Trivanović – Bečej – 6. razred – 39 bodova
 2. Konstantin Kurćubić – Bečej – 8. razred – 21 bod
 3. Strahinja Platiša – Aleksa Šantać – 5. razred – 13 bodova
 4. Emilija Nikolić – Bečej – 8. razred – 11 bodova
 5. Sofija Preradović – Subotica – predškolac – 10 bodova
 6. Teodora Sabo – Kula – 5. razred – 10 bodova

 

Želimo da se zahvalimo svima na učešću na foto konkursu, učeteljicama, nastavnicima likovnog i naravno svim osnovcima koji su poslali radove. Nagrađenima čestitamo na uspehu i nagradama, ostalima da ne odustaju i nastave da crtaju i fotografišu.

Nadamo se da ćemo ponoviti foto konkurs na proleće tako da očekujemo da nam stigne još više radova, takođe nadamo se da se družimo na leto u što većem broju na Sportsko – edukativnom kampu ,,Zov prirode“.

Radovi će biti objavljeni na našoj FB stranici.