Ukoliko ste spremni za nezaboravno leto, spremni da se igrate, družite, steknete nove prijatelje, a i da naučite neke veštine poput korišćenja kompasa, vezivanja raznih čvorova, paljenja vatre u prirodi, postavljanja šatora, pružanja prve pomoći u situacija kada nemate ništa od opreme osim onoga što se nalazi u prirodi, raznih ekoloških radionica, i još mnogo toga, onda smo mi pravi kamp za Vas. ODAZOVI SE, PRIRODA TE ZOVE!!!

Prijave za sportsko-edukativni kamp ,,Zov prirode“ traju od 20.01.2017. do 20.06.2017. Prijave se vrše na sledeće načine:

 1. Popunjavanjem aplikacionog formulara u nastavku
 2. Slanjem popunjenog formulara na e-mail adresu – info@kampzovprirode.com
 3. Telefonskim pozivom na broj 065/21-24-272
 4. Popunjavanjem prijave i slanjem pošte na adresu Petefi Šandora 41a, 25260 Apatin, na ime Udruženje građana ,,Eko tim Apatin“
 5. Popunjavanjem prijave i dostavljanjem ili ličnim dolaskom u prostorije Adrenalin parka u ulici Ćirila i Metodija 94, Novi Sad

CENA KAMPA JE:

Sombor: 10 000 dinara

Subotica: 11 000 dinara

Novi Sad: 11 000 dinara

Prilikom prijave uplaćuje se prva rata u iznosu od 3.000 dinara, koja se u slučaju odustajanja ne vraća. Plaćanje može da se izvrši u više rata do 5 dana pred početak kampa. Izgled uplatnice možete videti OVDE.

U cenu ulaze:

 • Prevoz
 • Smeštaj u šatorima
 • Ishrana (4 obroka dnevno)
 • Osiguranje u toku celog boravka
 • Sportsko-edukativni program
 • Radni materijal
 • Instruktori kampa
 • Oprema (majica)
Prijavni formular 

ONLINE PRIJAVA

Ime i prezime učesnika kampa*

JMBG učesnika:*

Pol  M Ž

Datum rođenja *

Adresa stanovanja*

Škola*

Razred*

Prijavljujem se za smenu

Učesnik kampa je  plivač neplivač

Zdravstveni status (bolesti, alergije, strahovi, poseban režim ishrane, mesečarenje, noćno mokrenje,…)*

Ime i prezime roditelja*

Telefon roditelja*

E-mail roditelja *

Ostale napomene

Ovim putem prijavljujem svoje dete i dajem saglasnost da ono učestvuje na sportsko-edukativnom kampu ,,Zov prirode“ koji organizuje Udruženje građana ,,Eko tim Apatin“ iz Apatina. Saglasan sam sa PRAVILNIKOM kampa.
 DA

Unesite kod sa slike captcha

Napomena:
Sve informacije o učesniku koje podelite u ovom formularu se tretiraju kao poverljive i kao takve nisu dostupne nikome osim instruktora kampa i u slučaju nužde, zdravstvenim radnicima.